BOLD

Diensten

Contracten & Transfers

De hoofdtaak van Bold Talent Management is dat onze spelers op sportief en financieel vlak het maximale uit hun carrière halen. Hierbij zorgen we dat onze spelers juridisch en financieel advies krijgen.

Mentale coaching

Om het maximale uit jouw carrière te halen is het belangrijk dat je mentaal in balans bent. Hoe ga je om met tegenslagen en verleidingen, maar ook met succes? De mindset coach van Bold helpt met deze vraagstukken.

Branding faciliteiten

Tegenwoordig is het voor mensen in de spotlight niet alleen belangrijk om goed te zijn in wat ze doen, maar ook hoe ze zich presenteren. Hierbij speelt sociale media een heel belangrijke rol. Branding is daarom net zo belangrijk als jouw talenten. Wij bieden jou de begeleiding die nodig is om jouw brand krachtig neer te zetten.

Financiële dienstverlening

Of het nu gaat over hoe je eerste salaris moet uitgeven of hoe je financieel rond moet komen na je voetbalcarrière. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent op veranderingen in je financiële situatie.

Juridische begeleiding

Contractenrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht zijn enkele rechtsgebieden waar jij als succesvolle speler mee te maken zal krijgen. Of het nu gaat om onderhandelingen met clubs, een huwelijk, het starten van een onderneming, wij vertellen jou wat er verandert in jouw rechtspositie en ondersteunen je bij de juridische stappen die jij moet zetten.